14/05/2024 14/05/2024 Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει κατά τον μήνα Ιούλιο, αντί κατασκήνωσης, το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων προτρέπει την ενθάρρυνση των παιδιών να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για να...
14 Μαΐου, 2024 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 21:32

Ι.Μ.Βεροίας: «Φιλοξενία Δοβρά 2024» για παιδιά και νέους

Διαδώστε:
Ι.Μ.Βεροίας:  «Φιλοξενία Δοβρά 2024» για παιδιά και νέους

Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει κατά τον μήνα Ιούλιο, αντί κατασκήνωσης, το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων προτρέπει την ενθάρρυνση των παιδιών να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστης, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής και φιλίες, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κατηχητή ή στον Ιερέα της ενορίας στην οποία ανήκει κάποιος για να λάβετε τον κανονισμό λειτουργίας και τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια) από την Τετάρτη 22 Μαΐου και μόνο κάθε Τετάρτη έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων