19/01/2021 19/01/2021 Γνήσια και ειλικρινή λόγια αφρικανών αδελφών μας και γενναίες απαντήσεις ορθοδόξων ιεραποστόλων, που περιγράφουν την ιεραποστολή ως κένωση και αγάπη, και ορίζουν το πλαίσιο των πολλαπλών δραστηριοτήτων που η Εκκλησία άοκνα επιτελεί για να φθάσει η φωνή του Χριστού «έως περάτων της γης». Στη διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα», που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 9:26

Ιεραποστολή στην Αφρική: Πέρα από τα σύνορα

Διαδώστε:
Ιεραποστολή στην Αφρική: Πέρα από τα σύνορα

Γνήσια και ειλικρινή λόγια αφρικανών αδελφών μας και γενναίες απαντήσεις ορθοδόξων ιεραποστόλων, που περιγράφουν την ιεραποστολή ως κένωση και αγάπη, και ορίζουν το πλαίσιο των πολλαπλών δραστηριοτήτων που η Εκκλησία άοκνα επιτελεί για να φθάσει η φωνή του Χριστού «έως περάτων της γης».

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα», που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 9.00 μ.μ., φιλοξενήθηκε ο Θεολόγος κ. Ιωάννης Περράκης, ο οποίος έχει εργασθεί εθελοντικά στην ιεραποστολή, και παρενέβη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος από την ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε.

Στην εκπομπή προβλήθηκε πλούσιο εποπτικό υλικό από τις ιεραποστολές στο Μαλάουι, τη Μαδαγασκάρη, το Καμερούν και τη Σιέρρα Λεόνε. Στο Μαλάουι βρίσκεται αυτή την περίοδο και προσφέρει υπηρεσίες ο συνεργάτης του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, ο οποίος έχει αποστείλει ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων