20/06/2024 20/06/2024 Με τη συμμετοχή παιδιών από διαφορετικές ηλικίες και από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, ξεκίνησε κι εφέτος τη λειτουργία του το πρωτότυπο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη», που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την πατρική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, και φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά ένα...
20 Ιουνίου, 2024 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 11:50

«Καλοκαιρινή συντροφιά» για παιδιά στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
«Καλοκαιρινή συντροφιά» για παιδιά στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Με τη συμμετοχή παιδιών από διαφορετικές ηλικίες και από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, ξεκίνησε κι εφέτος τη λειτουργία του το πρωτότυπο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη», που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την πατρική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, και φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, από τις 8.00 το πρωί έως και τις 4.00 το μεσημέρι, στα πλαίσια της ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας στη σύγχρονη εργαζόμενη οικογένεια. Φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού (Χρυσοστόμου Σμύρνης 22, πλησίον σταθμού Μετρό «Εθνική Άμυνα»).

Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαιρινό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, αθλητισμό, λατρευτικές ευκαιρίες, σύντομη κατηχητική συνάντηση, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, μουσική, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, δεκατιανό γεύμα, ελεύθερο παιχνίδι, ζωγραφική, προβολές, διαγωνισμούς, θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, παρουσίαση της νοηματικής γλώσσας, και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Το πρόγραμμα αυτό είναι μία ακόμη φανέρωση ότι, σε μια πολύ μεγάλη πόλη σαν την Αθήνα, μπορούμε μέσα στην Εκκλησία και χάρις στην Εκκλησία να διασώσουμε την ανθρωπιά και την αγάπη, βιώνοντας την αληθινή κοινότητα και γνήσιες διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτά είναι συναισθήματα και εμπειρίες που καλούνται να ζήσουν τα παιδιά στο φετινό πρόγραμμα «Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων