29/01/2019 29/01/2019 Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.Χρυσόστομος δέχθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο της γενέτειράς του Βασιλικό Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε ο Διευθυντής κ. Σάββας Οβαδίας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προσφορά ποσού προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, το οποίο συνέλεξαν τα παιδιά κατά...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 11:20

Μαθητές και Μαθήτριες στον Μητρ.Χαλκίδος

Διαδώστε:
Μαθητές και Μαθήτριες στον Μητρ.Χαλκίδος

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.Χρυσόστομος δέχθηκε στο Γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο της γενέτειράς του Βασιλικό Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε ο Διευθυντής κ. Σάββας Οβαδίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προσφορά ποσού προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, το οποίο συνέλεξαν τα παιδιά κατά τον πρόσφατο Έρανο Αγάπης, για την οποία προσφορά έλαβαν την νόμιμη απόδειξη και τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου, ενώ η συνάντηση κράτησε αρκετά, αφού αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παιδιών και του Επισκόπου μας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων