22/11/2019 22/11/2019 Μία ακόμη μουσική βραδιά, διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Πρωταγωνιστές, τα μέλη της νεανικής μπάντας του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, που συμπαρέσυραν όλους τους παρευρισκόμενους, σε έναν «μουσικό περίπατο». Μία αξιέπαινη προσπάθεια μιας παρέας νέων παιδιών, που έχοντας ως...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2019 - 12:51

Μία αξιέπαινη προσπάθεια μιας παρέας νέων παιδιών

Διαδώστε:
Μία αξιέπαινη προσπάθεια μιας παρέας νέων παιδιών

Μία ακόμη μουσική βραδιά, διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Πρωταγωνιστές, τα μέλη της νεανικής μπάντας του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, που συμπαρέσυραν όλους τους παρευρισκόμενους, σε έναν «μουσικό περίπατο».

Μία αξιέπαινη προσπάθεια μιας παρέας νέων παιδιών, που έχοντας ως κέντρο ζωής τους την Εκκλησία και την ενοριακή ζωή, και με πολύ αγάπη για την μουσική και το τραγούδι, δημιούργησαν ένα μουσικό σχήμα, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει σύγχρονα ελληνικά τραγούδια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων