06/02/2020 06/02/2020 Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, θα λειτουργήσει Αρχονταρίκι Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στην αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ. Με αφορμή την αιμοδοσία της Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και της Κοινότητας Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία», το Αρχονταρίκι αυτό θα είναι αφιερωμένο στην Αιμοδοσία. Προσκεκλημένοι θα είναι μία επισκέπτρια υγείας, ένας αιμοδότης κι ένας αιμολήπτης,...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 14:19

Ο Μεσογαίας Νικόλαος για την πνευματική πλευρά της Αιμοδοσίας

Διαδώστε:
Ο Μεσογαίας Νικόλαος για την πνευματική πλευρά της Αιμοδοσίας

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, θα λειτουργήσει Αρχονταρίκι Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στην αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ.

Με αφορμή την αιμοδοσία της Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και της Κοινότητας Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία», το Αρχονταρίκι αυτό θα είναι αφιερωμένο στην Αιμοδοσία.

Προσκεκλημένοι θα είναι μία επισκέπτρια υγείας, ένας αιμοδότης κι ένας αιμολήπτης, οι οποίοι θα μιλήσουν μέσα από τη δική τους εμπειρία. Την πνευματική πλευρά του θέματος θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικόλαος.

Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση, που θα συντονίσει ο Σεβασμιώτατος.

Επίσης, προσφέρεται κέρασμα (καφές, τσάι, γλυκό κ.λπ.). H αίθουσα θα είναι ανοιχτή από τις 7:30 μ.μ.

Η Σύναξη απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν όμως να την παρακολουθήσουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων