16/09/2021 16/09/2021 Αγιασμός στην τοπική ομάδα του Ναυπλίου, τον Πανναυπλιακό, πραγματοποιήθηκε παρουσία των παικτών και των παραγόντων της ομάδας του Ναυπλίου, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021. Ο ιερέας, π. Κωνσταντίνος Σέρρος, τέλεσε τον Αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του μεγάλου και ιστορικού Πανναυπλιακού και στο τέλος σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, πανηγυρίζοντας δεόντως για το καλό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 18:26

Ο π. Κωνσταντίνος Σέρρος ευλόγησε τον Πανναυπλιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο π. Κωνσταντίνος Σέρρος ευλόγησε τον Πανναυπλιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγιασμός στην τοπική ομάδα του Ναυπλίου, τον Πανναυπλιακό, πραγματοποιήθηκε παρουσία των παικτών και των παραγόντων της ομάδας του Ναυπλίου, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο ιερέας, π. Κωνσταντίνος Σέρρος, τέλεσε τον Αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του μεγάλου και ιστορικού Πανναυπλιακού και στο τέλος σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, πανηγυρίζοντας δεόντως για το καλό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα που θα παίζει η ομάδα. Ο Αγιασμός ενόψει της νέας περιόδου τελέστηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου, παρουσία του προέδρου της ομάδας Ευαγγέλου Ταχτσίδης, αδελφός του Παναγιώτη Ταχτσίδη διεθνή παίχτη που τώρα παίζει στην Αραβική ομάδα, Αλ Φάιχα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων