11/08/2022 12/08/2022 Ολοκληρώνονται για την φετινή χρονιά οι κατασκηνωτικές περίοδοι της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, η οποία σε συνεργασία με την Αδελφότητας της Οσίας Ξένης τις πραγματοποιεί στην Ελάνη της Χαλκιδικής. Τριάντα περίπου παιδιά από τα Γρεβενά φιλοξενήθηκαν και απόλαυσαν τις ευλογίες που δίνει η κατασκηνωτική ζωή. Μόνο αν κανείς την ζήσει, θα κατανοήσει αυτά που εύστοχα λέγει...
11 Αυγούστου, 2022 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 1:55

Ολοκληρώνονται οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών

Διαδώστε:
Ολοκληρώνονται οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών

Ολοκληρώνονται για την φετινή χρονιά οι κατασκηνωτικές περίοδοι της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, η οποία σε συνεργασία με την Αδελφότητας της Οσίας Ξένης τις πραγματοποιεί στην Ελάνη της Χαλκιδικής.

Τριάντα περίπου παιδιά από τα Γρεβενά φιλοξενήθηκαν και απόλαυσαν τις ευλογίες που δίνει η κατασκηνωτική ζωή. Μόνο αν κανείς την ζήσει, θα κατανοήσει αυτά που εύστοχα λέγει ο απ. Παύλος στους Ρωμαίους χριστιανούς για την εν Χριστώ ζωή, ότι δηλαδή ανάμεσα σε χριστιανούς που αγωνίζονται με τα διαφορετικά χαρίσματα του καθενός υπάρχει αγάπη ειλικρινής, απαλλαγμένη από κάθε υποκρισία και ιδιοτέλεια, με αποστροφή του πονηρού και προσκόλληση στο αγαθό, με φιλοστοργία και φιλλαδελφία, με τιμή και σεβασμό, με ζήλο για κάθε καλό χωρίς ραθυμία, με φλόγα αναμμένη από κατά Θεόν ζήλο, σε μία προσπάθεια πρόθυμη να ευαρεστήσουμε τον Κύριο. Αυτές τις καταστάσεις βιώνει κανείς στην κατασκήνωση που φέτος είχε ως σύνθημα το «Χριστός Ανέστη», με όλα τα μηνύματα που αυτά εμπεριέχει. Κυρίως, την χαρά και την ειρήνη, που πλημμύρισαν τις αποσκευές μα πιότερο τις καρδιές των παιδιών μας. Ή κατά πως έγραψε κι ένα από τα παιδιά: «…περνούσα πολύ ωραία στην κατασκήνωση και δεν ήθελα να φύγω».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων