28/07/2021 29/07/2021 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού από 16 ως 23 Ιουλίου στην πευκόφυτη πλαγιά του Τούρλου Αιγίνης, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Μέσα σε ένα κλίμα περίεργο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ως...
28 Ιουλίου, 2021 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 1:45

Διεξήχθη η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού στην Αίγινα

Διαδώστε:
Διεξήχθη η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού στην Αίγινα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού από 16 ως 23 Ιουλίου στην πευκόφυτη πλαγιά του Τούρλου Αιγίνης, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Μέσα σε ένα κλίμα περίεργο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ως άνω ιού, βιώθηκε με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ και την προσφορά της Ιεράς Μονής του Αγίου Νεκταρίου, προστάτου και εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως, η κατασκηνωτική ζωή και εμπειρία. Το σύνθημα της κατασκηνωτικής περιόδου ήταν: «Ἐν ἐλευθερίᾳ ἐκλήθημεν». Όλες οι αγιογραφικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατέληγαν στο ίδιο ρητό: «Ὄντως ἐλεύθεροι ἐσμέν».

Με πρότυπο τους Νεομάρτυρες και τους Ήρωες της Επαναστάσεως του 1821, οι νέες της Ιεράς Μητροπόλεως έλαβαν το ουσιαστικό μήνυμα της ελευθερίας και θαύμασαν την βαθιά πίστη και την αφοσίωση των σπουδαίων προγόνων μας.

Με ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων Πανοσ. Αρχιμ.π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη, Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη Αιγίνης, τον Αιδεσ. Πρωτ. Νεκτάριο Κουκούλη και το επιτελείο του, την Αρχηγό – Εκπαιδευτικό κ. Ευσταθία Παπασταύρου, την Υπαρχηγό κ. Μαρία Καραμάνη και τις βοηθούς τους Σταματίνα Πέππα και Αλεξία Ζαφειράκη.

Τέλος, ευχαριστεί τα στελέχη και τις ομαδάρχισσες: Κατερίνα Ζαφειράκη, Δέσποινα Τσινάλη, Δήμητρα Καραμάνη, Μαρία Ζαφειράκη, Κατερίνα Βραΐλα, Γεωργία Τσατσαρού, Έφη Παπαζαχαρία, Νεκταρία Λαλαούνη, Δέσποινα Κόνιαρη, Χριστούλα Σχοινά, Αλεξάνδρα Πολίτη, Μαρία Βραΐλα, Θεοφανία Μπάζου, Αντωνίνα Φιλιππίδη, Αναστασία Καλτσίδη, Αγγελική Ζαφειράκη, Χριστιάνα Πλοιαρχοπούλου, Σοφία Φιλιππίδη, Ευαγγελία Μανιατίδη, Μαγδαληνή Βιλαΐτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων