02/04/2021 02/04/2021 Επ’ ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και του αφιερώματος του διαδικτυακού καναλιού της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού αναρτήθηκε η παλαιά εκπομπή των στελεχών της ενορίας, που ήταν αφιερωμένη στη Θεσπρωτία, τους αγώνες του ηρωικού Σουλίου και τη θρυλική Δέσπω Μπότσαρη. Το αφιέρωμα προέρχεται από την εκπομπή...
02 Απριλίου, 2021 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 18:13

Παραδόσεις της Θεσπρωτίας, Δέσπω Μπότσαρη και ηρωικό Σούλι

Διαδώστε:
Παραδόσεις της Θεσπρωτίας, Δέσπω Μπότσαρη και ηρωικό Σούλι

Επ’ ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και του αφιερώματος του διαδικτυακού καναλιού της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναού αναρτήθηκε η παλαιά εκπομπή των στελεχών της ενορίας, που ήταν αφιερωμένη στη Θεσπρωτία, τους αγώνες του ηρωικού Σουλίου και τη θρυλική Δέσπω Μπότσαρη.

Το αφιέρωμα προέρχεται από την εκπομπή της ενορίας μας “Ορθοδοξία και Παράδοση”. Η εκπομπή αυτή αποτελεί φόρο τιμής και σεβασμού στο θρυλικό εκείνο κάστρο της λευτεριάς, το ηρωικό Σούλι που τόσα προσέφερε στον αγώνα του 21 και γενικότερα στον Ηπειρώτικο Ελληνισμό.

Το παραπάνω ηχητικό απόσπασμα προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των μελών και αποφοίτων της νεανικής συντροφιάς Λυκείου της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς του 1990.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων