06/11/2023 06/11/2023 Με την προσμονή της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, τα παιδιά της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός αντήχησαν με τους ήχους τους τρούλους του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής 05 Νοεμβρίου 2023, όπου έψαλαν με ευλάβεια και ενθουσιασμό, υπό το νεύμα του μαέστρου τους Σπυρίδωνος Ασπιώτη. Ο...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 20:07

Πλημμύρισαν οι παιδικές ψαλτικές φωνές τη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Πλημμύρισαν οι παιδικές ψαλτικές φωνές τη Θεσσαλονίκη

Με την προσμονή της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, τα παιδιά της Ακαδημίας Ψαλτικής Ειρμός αντήχησαν με τους ήχους τους τρούλους του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής 05 Νοεμβρίου 2023, όπου έψαλαν με ευλάβεια και ενθουσιασμό, υπό το νεύμα του μαέστρου τους Σπυρίδωνος Ασπιώτη.

Ο λαός συνέψαλλε τα σύντομα μέλη της Θείας Λειτουργίας με τη μοναδική στην Ελλάδα Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία με λειτουργικό χαρακτήρα, ενώ οι ιερείς με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Ναού αρχιμανδρίτη π. Ιωάννη Τράγκα υπούργησαν το Μυστήριο με σεμνότητα και ιεροπρέπεια.

Θ.Λειτουργία Ι.Π.Ν. Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου, 2023.11.05

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων