16/05/2019 16/05/2019 Με χαρά και αγωνιστικό παλμό ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού. Το γεγονός εορτάστηκε με μια μεγάλη εκδήλωση πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά την πλατεία με παιδιά και γονείς από την ευρύτερη περιοχή της Eνορίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Βυζαντινούς ύμνους από μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Eνορίας με χοράρχη τον...
16 Μαΐου, 2019 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 15:30

Πλημμύρισε παιδιά η Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού

Διαδώστε:
Πλημμύρισε παιδιά η Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού

Με χαρά και αγωνιστικό παλμό ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Το γεγονός εορτάστηκε με μια μεγάλη εκδήλωση πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά την πλατεία με παιδιά και γονείς από την ευρύτερη περιοχή της Eνορίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Βυζαντινούς ύμνους από μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Eνορίας με χοράρχη τον αιδεσιμολ. πρωτ. π. Γεώργιο Χριστοδούλου και τη συμμετοχή του Πρωτοψάλτου κ. Νικόλαου Νικολάου, τραγούδια, προβολή μιας σύντομης αναδρομής στο κατηχητικό έργο, παραδοσιακούς χορούς από μέλη του αντίστοιχου τμήματος της ενορίας και άλλα πολλά.

Στο τέλος, μετά την ομιλία του υπευθύνου του νεανικού έργου, π. Γεωργίου Χριστοδούλου και τα αναμνηστικά δώρα που μοιράστηκαν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο παγωτό, ενώ για πρώτη φορά την ίδια ευκαιρία απόλαυσαν και οι μεγάλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων