20/05/2024 20/05/2024 Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στις λίμνες Ζηρέλια, με την παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο στον ελλαδικό χώρο, καθώς δημιουργήθηκε από πτώση μετεωρίτη. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία...
20 Μαΐου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 14:26

Συνάντηση κατηχητικών σχολείων Αλμυρού και Ευξεινούπολης στα Ζηρέλια

Διαδώστε:
Συνάντηση κατηχητικών σχολείων Αλμυρού και Ευξεινούπολης στα Ζηρέλια

Μια μοναδική εμπειρία βίωσαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης, καθώς συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στις λίμνες Ζηρέλια, με την παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο στον ελλαδικό χώρο, καθώς δημιουργήθηκε από πτώση μετεωρίτη.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσεις που αφορούσαν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, όπως παρακολούθηση εκπαιδευτικού βίντεο από την εκπαιδευτική πλατφόρμα ToSakidio, κατασκευή συνθημάτων σχετική με το θέμα, συζήτηση για τη σχέση Εκκλησίας και φυσικού περιβάλλοντος.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η ευλογητή παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, ο οποίος μίλησε στα παιδιά, τα προέτρεψε να αγαπούν το κοινό σπίτι όλων μας, δηλαδή τη γη, να μένουν σταθεροί στην Εκκλησία και στις δράσεις της που αφορούν τα παιδιά και τους νέους και τα κάλεσε να γευτούν τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης στις εγκαταστάσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων