05/04/2024 05/04/2024 Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ) επισκέφθηκε σήμερα το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας. Οι επιστημονικοί συνεργάτες του Κέντρου κ. Χρήστος Νασιος και Σέργιος Βοΐλας ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση της Διεύθυνσης του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και παρουσίασαν στους εκπαιδευτικούς τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος SOPHIE. Το πρόγραμμα αφορά στην ασφαλή πλοήγηση των παιδιών...
05 Απριλίου, 2024 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 19:15

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας

Διαδώστε:
Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ) επισκέφθηκε σήμερα το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας. Οι επιστημονικοί συνεργάτες του Κέντρου κ. Χρήστος Νασιος και Σέργιος Βοΐλας ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση της Διεύθυνσης του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και παρουσίασαν στους εκπαιδευτικούς τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος SOPHIE.

Το πρόγραμμα αφορά στην ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο ιντερνέτ και επίσημα θα παρουσιαστεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Πεντέλη, κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου για το θέμα που διοργανώνει μαζί με τη Symplexis.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων