17/10/2023 22/10/2023 Αναβολή για τις 24 Οκτωβρίου στις 11:00 πήρε η δίκη του Φρέντη Μπελέρη και του συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα για την αλλαγή μίας από τους τρεις δικαστές της υπόθεσης. Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το...
17 Οκτωβρίου, 2023 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2023 - 20:20

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Διαδώστε:
Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Αναβολή για τις 24 Οκτωβρίου στις 11:00 πήρε η δίκη του Φρέντη Μπελέρη και του συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα για την αλλαγή μίας από τους τρεις δικαστές της υπόθεσης.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Φρέντη Μπελέρη για την έξωση ενός μέλος του δικαστικού σώματος.

Η νέα δικαστής ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την υπόθεση και να ενημερωθεί για τον φάκελο της δικογραφίας.

Στις αλβανικές φυλακές επί πέντε μήνες

Το Ειδικό Δικαστήριο της Αλβανίας έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Μπέλερη για απομάκρυνση της δικαστή Ετλέβα Ντέντα, η οποία είχε προηγουμένως εξετάσει και απορρίψει ένα από τα αιτήματά του.

Το δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη, που αφορά στην ακύρωση όλης της δικογραφίας, επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και συλλέχτηκαν με παράνομο τρόπο.

Ο κ. Μπελέρης δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας παραμένει στις φυλακές επί πέντε μήνες, τη στιγμή που το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας αποφεύγει να δώσει μία ολιγόωρη άδεια στον Φρέντη Μπελέρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων