27/09/2019 27/09/2019 Στη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής κοινότητας Καΐρου για τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο την οποία συντονίσε η δημοσιογράφος Κάτια Τσιμπλάκη μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος εκπροσωπώντας τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ Θεόδωρο.Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον ιστορικό ναό και στην ανακαίνιση του αλλά και στο σημαντικό...
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 16:49

«Αυτός ο Ναός αποτελεί για τους Έλληνες της Αιγύπτου σημείο αναφοράς»

Διαδώστε:
«Αυτός ο Ναός αποτελεί για τους Έλληνες της Αιγύπτου σημείο αναφοράς»

Στη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής κοινότητας Καΐρου για τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο την οποία συντονίσε η δημοσιογράφος Κάτια Τσιμπλάκη μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος εκπροσωπώντας τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ Θεόδωρο.Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον ιστορικό ναό και στην ανακαίνιση του αλλά και στο σημαντικό έργο της ελληνικής κοινότητας Καίρου.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής μίλησε αναλυτικά για τα προβλήματα που είχε ο ναός και τις εργασίες που έγιναν, ενώ υπογράμμισε πως αυτός ο ναός αποτελεί για τους Έλληνες της Αιγύπτου σημείο αναφοράς.

 

Φωτογραφίες: Xρήστος Μπόνης

Ετικέτες: , ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων