27/01/2020 27/01/2020 Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τον θάνατο του παγκοσμίου φήμης Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, η «Επιτροπή Καραθεοδωρή Μονάχου» διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» στο Μόναχο. Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή δίδασκε στο Μαθηματικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μονάχου, από το 1924 μέχρι...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 12:54

Εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή στο Μόναχο

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή στο Μόναχο

Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τον θάνατο του παγκοσμίου φήμης Έλληνα μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, η «Επιτροπή Καραθεοδωρή Μονάχου» διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» στο Μόναχο.

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή δίδασκε στο Μαθηματικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μονάχου, από το 1924 μέχρι το 1950. Το Μαθηματικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μονάχου τον τίμησε με την ονοματοδοσία της μεγάλης αίθουσας διδασκαλίας του σε «Constantin Caratheodory Hörsaal», ενώ το Ελληνικό Λύκειο Μονάχου μετονομάστηκε σε Ελληνικό Λύκειο Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων