28/01/2022 28/01/2022 Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και ενισχύοντας με κάθε τρόπο τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην πρωτοβουλία, που κοινοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία από το Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 22:09

Ελληνικά βιβλία στη Ρουμανία στέλνει η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

Διαδώστε:
Ελληνικά βιβλία στη Ρουμανία στέλνει η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και ενισχύοντας με κάθε τρόπο τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην πρωτοβουλία, που κοινοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία από το Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των Ελλήνων ομογενών στην πόλη Βραΐλα στη Ρουμανία και του Γυμνασίου «Νίκος Καζαντζάκης», όπου έχουν φοιτήσει χιλιάδες Έλληνες μαθητές από το 1900. Τα βιβλία θα αποσταλούν στις επόμενες ημέρες.

Συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν οι Εκδόσεις Καζαντζάκη και η εκδότρια κα Νίκη Σταύρου δωρίζοντας έργα του μεγάλου συγγραφέα μας, ο Όμιλος ‘Alter Ego’ με βιβλία και ειδικές εκδόσεις για τους Ήρωες της Επανάστασης του ’21 από τις ιστορικές βιβλιοθήκες των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το Πολεμικό Μουσείο με παιχνίδια γνώσεων για το 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων