09/01/2020 09/01/2020 Από την Αυστραλία στην Κένυα θα βρεθεί μία Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Πρόκειται για την Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα Ελένη Ζάχου που ταξιδεύει, ως πρέσβειρα των Νέων της οργάνωσης “Νοσοκόμες του Κόσμου σε Δράση” και ως εθελόντρια στην Κένυα της Αφρικής. Σύμφωνα με το www.sbs.com η...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 21:01

Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα στην Κένυα ως εθελόντρια

Διαδώστε:
Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα στην Κένυα ως εθελόντρια

Από την Αυστραλία στην Κένυα θα βρεθεί μία Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Πρόκειται για την Ελληνοαυστραλή νοσοκόμα Ελένη Ζάχου που ταξιδεύει, ως πρέσβειρα των Νέων της οργάνωσης “Νοσοκόμες του Κόσμου σε Δράση” και ως εθελόντρια στην Κένυα της Αφρικής.

Σύμφωνα με το www.sbs.com η Ελένη Ζάχου είναι Ελληνίδα νοσοκόμα της Αυστραλίας που συχνά προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε αναξιοπαθούντες ομάδες της Ελλάδας και σε όποια γωνιά του πλανήτη υπάρχει ανάγκη.

Το Ελληνικό Πρόγραμμα την έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν μετά από επισκέψεις της, όπου πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε διάφορες χώρες, όπως στο Ιράκ, το Θιβέτ, τις Φιλιππίνες, αλλά και στους Ιθαγενείς της Αυστραλίας.

Αυτή τη φορά η Ελένη Ζάχου μεταβαίνει στην Κένυα όπου, ως Πρέσβειρα των Νέων της οργάνωσης “Νοσοκόμες του Κόσμου σε Δράση”, θα διδάξει άλλες νοσοκόμες εκεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων