10/08/2020 10/08/2020 Στο Ελληνορθόδοξο σχολείο του Αγίου Ανδρέα,σύμφωνα με την μηνιαία αναφορά του διευθυντή του σχολείου κ. Craig Monaghan στην 3η σχολική περίοδο που άρχισε στη πολιτεία πριν δύο εβδομάδες εγράφησαν 14 νέοι μαθητές. BY COSTAS DEMETRIADES, THEMI KALLOS – SBS GREEK Επίσης αναφέρεται ότι μαθητές που είχαν φύγει από το σχολείο επέστρεψαν. Από τα στοιχεία που...
10 Αυγούστου, 2020 - 20:12

Ενισχυμένες εγγραφές για το ελληνορθόδοξο σχολείο του Αγίου Ανδρέα στην Πέρθη

Διαδώστε:
Ενισχυμένες εγγραφές για το ελληνορθόδοξο σχολείο του Αγίου Ανδρέα στην Πέρθη

Στο Ελληνορθόδοξο σχολείο του Αγίου Ανδρέα,σύμφωνα με την μηνιαία αναφορά του διευθυντή του σχολείου κ. Craig Monaghan στην 3η σχολική περίοδο που άρχισε στη πολιτεία πριν δύο εβδομάδες εγράφησαν 14 νέοι μαθητές.

BY COSTAS DEMETRIADES, THEMI KALLOS – SBS GREEK

Επίσης αναφέρεται ότι μαθητές που είχαν φύγει από το σχολείο επέστρεψαν. Από τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Monaghan φαίνεται ότι το 2013 το σχολείο είχε 532 μαθητές, που κάθε χρόνο μειωνόταν με αποτέλεσμα το 2019 ο αριθμός να πέσει στους 387 μαθητές. Μια μείωση 145 μαθητών. Αυτή ήταν και η χρονιά που ανέλαβε τη διεύθυνση ο κ. Monaghan.

Σήμερα το σχολείο έχει 475 μαθητές. Μια αύξηση σε 88 μαθητές σε 18 μήνες. Σημειώνεται πως το σχολείο γιορτάζει φέτος την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του. Έχει προγραμματιστεί μια μικρή γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο χώρο του σχολείου.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ PODCAST

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων