06/12/2023 06/12/2023 Το Ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης στην αφρικανική χώρα, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Άγιο...
06 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2023 - 15:35

Επίσκεψη Δένδια στο Ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στη Γκάνα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Δένδια στο Ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στη Γκάνα

Το Ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην υπουργική Σύνοδο του ΟΗΕ για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων Ειρήνης στην αφρικανική χώρα, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δένδιας αφού ευχαρίστησε «τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και το Ίδρυμά του, τον Βαγγέλη Μυτιληναίο και το Ίδρυμά του και όλους τους πολλούς εθελοντές που έχουν δημιουργήσει μία ζεστή, ελληνική, φιλόξενη γωνιά, για τα παιδιά αυτής της δύσκολης να επιβιώσεις περιοχής», διαβεβαίωσε εκ νέου ότι «το ελληνικό κράτος και η Ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει να συνεισφέρει και να υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια».

«Υποσχέθηκα ήδη ότι θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο “Γιάννης Αντετοκούνμπο”, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων