30/07/2022 30/07/2022 Ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Δημήτρης Τόλης συναντήθηκε με τον Έλληνα Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελο Συρίγο, ο οποίος πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στη πόλη. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Τόλης και Συρίγος συναντήθηκαν στο χωριό Βουλιαράτες στους τάφους των Ελλήνων Πεσόντων και στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δημητρίου. Ταυτόχρονα,...
30 Ιουλίου, 2022 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 18:58

Επίσκεψη Υφυπ. Παιδείας Άγγελου Συρίγου στη Δρόπολη παρουσία Μητροπολίτη Αργυροκάστρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Υφυπ. Παιδείας Άγγελου Συρίγου στη Δρόπολη παρουσία Μητροπολίτη Αργυροκάστρου

Ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Δημήτρης Τόλης συναντήθηκε με τον Έλληνα Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελο Συρίγο, ο οποίος πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στη πόλη.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Τόλης και Συρίγος συναντήθηκαν στο χωριό Βουλιαράτες στους τάφους των Ελλήνων Πεσόντων και στο Οικοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δημητρίου.

Ταυτόχρονα, τον συνόδευσε στο Δημόσιο Ενιαίο Σχολείο στους Βουλιάρατες, όπου ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τη συγκατάθεση του Πρωθυπουργού της Αλβανίας κ. Έντι Ράμα, όσον αφορά την ανακαίνιση αυτού του σχολικού ιδρύματος.

Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Θέατρο των Σωφρατίκων, όπου κι εκεί τον συνόδευσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Τόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων