31/05/2024 02/06/2024 Η Ελληνική Παροικία της Λουσάκα αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Γιάννη Αξιώτη την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στo Ιεραποστολικό κέντρο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος στην διάδοση του...
31 Μαΐου, 2024 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 13:23

Η Ελληνική Παροικία της Λουσάκα αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Αξιώτη

Διαδώστε:
Η Ελληνική Παροικία της Λουσάκα αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Αξιώτη

Η Ελληνική Παροικία της Λουσάκα αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Γιάννη Αξιώτη την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στo Ιεραποστολικό κέντρο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννη.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στην προσφορά του εκλιπόντος στην διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού καθώς και στην προσφορά του προς την Εκκλησία. Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τα παιδιά του εκλιπόντος να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο του πατέρα τους ως μνημόσυνο.

Επικήδειο λόγο εκφώνησαν ο γιος του Αλέξανδρος ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιώργος Ηλιακόπουλος κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων