06/08/2021 06/08/2021 Στην δημιουργία Ταμείου Επείγουσας Ανακούφισης με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές που μαίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προβαίνει η Αμερικανό-Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση (AHEPA). Αναφερόμενος στην δημιουργία του Ταμείου και στην εξελισσόμενη τραγωδία, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Αμερικής κ. Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε: “Oι εικόνες και οι ιστορίες...
06 Αυγούστου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 15:17

ΗΠΑ: Η Ομογένεια στο πλευρό των πυρόπληκτων

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Η Ομογένεια στο πλευρό των πυρόπληκτων

Στην δημιουργία Ταμείου Επείγουσας Ανακούφισης με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές που μαίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προβαίνει η Αμερικανό-Ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση (AHEPA).

Αναφερόμενος στην δημιουργία του Ταμείου και στην εξελισσόμενη τραγωδία, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Αμερικής κ. Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε: “Oι εικόνες και οι ιστορίες που έρχονται από την Ελλάδα είναι τρομακτικές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για όσους έχουν επηρεαστεί από αυτήν την τραγωδία. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στα μέλη των συνεργείων άμεσης επέμβασης της Ελλάδας και σε όλα τα κράτη που προσέφεραν υποστήριξη και βοήθεια. Θα είμαστε δίπλα στην Ελλάδα όπως κάναμε το 2007, το 2018 και σε άλλες περιόδους μεγάλης ανάγκης”.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του Ανωτάτου Συνεδρίου που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, η AHEPA προέβη στην δωρεά 159.000 ευρώ προς το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Επίσης, το 2007 απέστειλε 270 δέματα στήριξης αξίας 250.000 δολαρίων και συγκέντρωσε επιπλέον 250.000 δολάρια σε οικονομική βοήθεια για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας δωρεά ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων