23/09/2023 24/09/2023 Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας είχε το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου την τιμητική της. Εν όψει του Μνημονίου Συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Ελληνικής Κοινότητας, οι  επίσημοι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν το ελληνικό τετράγωνο, για να γνωρίσουν καλύτερα τον ιστορικό χώρο περί του οποίου θα ανοίξει η ατζέντα της πανεπιστημιακής επένδυσης...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 14:09

Ξενάγηση του Άγγελου Συρίγου στο Ελληνικό Τετράγωνο της Αλεξάνδρειας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ξενάγηση του Άγγελου Συρίγου στο Ελληνικό Τετράγωνο της Αλεξάνδρειας (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας είχε το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου την τιμητική της. Εν όψει του Μνημονίου Συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της Ελληνικής Κοινότητας, οι  επίσημοι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν το ελληνικό τετράγωνο, για να γνωρίσουν καλύτερα τον ιστορικό χώρο περί του οποίου θα ανοίξει η ατζέντα της πανεπιστημιακής επένδυσης στον τομέα της εκπαίδευσης.

Προεξάρχοντος του βουλευτή Α΄ Αθηνών και Πρώην Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου, του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστου  Μπούρα,  του Αντιπρυτάνεως κ. Διονύσιου Μαντζαβίνου, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης κας. Ειρήνης Βιλτανιώτη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ανδρέας Βαφειάδης, από κοινού με την Κοινοτική Επιτροπή ξενάγησαν τους επίσημους προσκεκλημένους σε όλους τους χώρους του Ελληνικού Τετραγώνου.

Στη συνέχεια υπήρξε η εθιμοτυπική συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων  στα Γραφεία της Κοινότητας, όπου εκεί συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία θα αποτελέσουν τον πυρήνα των μελλοντικών συζητήσεων και διερευνήσεων, μέχρι να επέλθει το τελικό και οριστικό αποτέλεσμα των διεργασιών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας στο Εντευκτήριο της Κοινότητας.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων