05/07/2022 05/07/2022 Το Σάββατο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η έναρξη του κύκλου βραβεύσεων επιφανών Ελλήνων που διακρίθηκαν για το κοινωνικό τους έργο στο Βερολίνο από την ελληνική κοινότητα. Οι τιμώμενοι γιατροί, κ. Κωνσταντίνος Γκαγκάς και κ. Αθανάσιος Βαρέλας, η κ. Ελισσάβετ Εγγλέζου και οι συγγενείς του εκλιπόντος Γεωργίου Μπατίκα έλαβαν τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της κοινότητας,...
05 Ιουλίου, 2022 - 12:32

Κύκλος βραβεύσεων επιφανών Ελλήνων από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Διαδώστε:
Κύκλος βραβεύσεων επιφανών Ελλήνων από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Το Σάββατο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η έναρξη του κύκλου βραβεύσεων επιφανών Ελλήνων που διακρίθηκαν για το κοινωνικό τους έργο στο Βερολίνο από την ελληνική κοινότητα.

Οι τιμώμενοι γιατροί, κ. Κωνσταντίνος Γκαγκάς και κ. Αθανάσιος Βαρέλας, η κ. Ελισσάβετ Εγγλέζου και οι συγγενείς του εκλιπόντος Γεωργίου Μπατίκα έλαβαν τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της κοινότητας, κ. Παναγιώτη Ματλή. Για τους τιμώμενους εκφωνήθηκαν λόγοι για την προσφορά και το έργο τους από την κ. Δάφνη Σιαμπλή, κ. Θεόδωρο Λουπάση, κ. Μαίρη Πούκη και κ. Παρασκευή Μπατίκα αντιστοίχως.

Την εκδήλωση συνόδευσε με τραγούδι η ταλαντούχα καλλιτέχνης Χριστίνα Φρονίστα και το συγκρότημα Ανώνυμοι, με τις υπέροχες μουσικές τους. Η ελληνική κοινότητα ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στη βράβευση, ιδιαιτέρως τον Αιδεσιμολογιότατο πατέρα Θεόφιλο, την κυρία Φουκίδου και κύριο Τσομπανίδη που εκπροσώπησαν το ελληνικό προξενείο και την οικογένεια Μπατίκα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η κοινότητα σκοπεύει να συνεχίσει να τιμά σπουδαίους Έλληνες της πόλης μας και ελπίζει η εκδήλωση να εμπνεύσει τους νεότερους να επενδύουν στην ανθρωπιστική δράση και την ανάληψη κοινωνικής ευθύνης.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων