23/02/2024 23/02/2024 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα επισκεφθεί το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών από 23 ως 26 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να ενημερώσει φορείς και μέλη της Ομογένειας για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τους Απόδημους, ιδίως για την επιστολική ψήφο και το Στρατηγικό Σχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό. Κατά την παραμονή του...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 12:33

Με τον Μητροπολίτη Σικάγου θα έχει συνάντηση ο ΥΦΕΞ Γιώργος Κώτσηρας

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Σικάγου θα έχει συνάντηση ο ΥΦΕΞ Γιώργος Κώτσηρας

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα επισκεφθεί το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών από 23 ως 26 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να ενημερώσει φορείς και μέλη της Ομογένειας για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τους Απόδημους, ιδίως για την επιστολική ψήφο και το Στρατηγικό Σχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Κατά την παραμονή του στο Σικάγο, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων και διακεκριμένους ομογενείς. Επίσης, θα επισκεφθεί το Εθνικό Ελληνικό Μουσείο, το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας για τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Σικάγου, το ομογενειακό δημοτικό σχολείο «Κοραής» και το Ελληνοαμερικανικό Κέντρο Αποκατάστασης και Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Έλμχερστ του Σικάγου και θα απευθύνει χαιρετισμό στους ομογενείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων