22/07/2020 22/07/2020 ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – Στο στόχαστρο Αλβανών εθνικιστών βρέθηκαν οι δίγλωσσες πινακίδες που βρίσκονται στον χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού Δερβιτσάνης – Κακαβιάς στον μειονοτικό Δήμο Δρόπολης όπου οι άγνωστοι έσβησαν την ελληνική επιγραφή των χωριών. Τον τελευταίο καιρό ο χώρος της...
22 Ιουλίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 21:29

Μπαράζ επιθέσεων στην Μειονότητα: Έσβησαν τις ελληνικές πινακίδες

Διαδώστε:
Μπαράζ επιθέσεων στην Μειονότητα: Έσβησαν τις ελληνικές πινακίδες

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – Στο στόχαστρο Αλβανών εθνικιστών βρέθηκαν οι δίγλωσσες πινακίδες που βρίσκονται στον χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού Δερβιτσάνης – Κακαβιάς στον μειονοτικό Δήμο Δρόπολης όπου οι άγνωστοι έσβησαν την ελληνική επιγραφή των χωριών.

Τον τελευταίο καιρό ο χώρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας δέχεται μπαράζ τέτοιων άνανδρων επιθέσεων, με τους δράστες να χτυπούν κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι κάτοικοι είναι φανερά ενοχλημένοι για πολλοστή φορά αφού οι αλβανικές αρχές είναι ανύπαρκτες και ανίκανες να προστατέψουν τα δικαιώματα των Ελλήνων της Αλβανίας.

 

 

 

 

 

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων