10/01/2022 10/01/2022 Με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο να ευλογεί, το ιστορικό σωματείο του Λυκείου Ελληνίδων – παράρτημα Αλεξανδρείας έκοψε στις 9 Ιανουαρίου την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα για το νέο έτος 2022. Μία εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής...
10 Ιανουαρίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2022 - 9:48

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Λυκείου Ελληνίδων Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Θεόδωρος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Λυκείου Ελληνίδων Αλεξανδρείας

Με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο να ευλογεί, το ιστορικό σωματείο του Λυκείου Ελληνίδων – παράρτημα Αλεξανδρείας έκοψε στις 9 Ιανουαρίου την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα για το νέο έτος 2022.

Μία εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Δημήτρης Κάβουρας και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΚΑ και Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, παρουσία του Επισκόπου Ταμιάθεως κ. Γερμανού.

Η εκδήλωση με αφορμή το νέο έτος για το σωματείο έγινε στο μοναστήρι του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, με τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο να συγχαίρει τη δραστήρια Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων κα Αλίκη Αντωνίου και όλο το ΔΣ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της Αλεξανδρινής εκκλησίας για τη γενικότερη προσφορά τους προς την παροικία.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων