08/12/2021 08/12/2021 Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια εποχή μετάβασης, ένα αλληγορικό εσωτερικό ταξίδι που το σηματοδοτεί η γέννηση του Χριστού. Είναι όμως και μια εποχή γιορτής, χαράς και προσμονής για την νέα χρονιά. Σε αυτό το εορταστικό κλίμα οι υπάλληλοι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου άφησαν για λίγο τις καθημερινές ασχολίες τους, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική σάλα...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 14:06

Οι εργαζόμενοι της Ελληνική Κοινότητας Καΐρου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διαδώστε:
Οι εργαζόμενοι της Ελληνική Κοινότητας Καΐρου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια εποχή μετάβασης, ένα αλληγορικό εσωτερικό ταξίδι που το σηματοδοτεί η γέννηση του Χριστού. Είναι όμως και μια εποχή γιορτής, χαράς και προσμονής για την νέα χρονιά. Σε αυτό το εορταστικό κλίμα οι υπάλληλοι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου άφησαν για λίγο τις καθημερινές ασχολίες τους, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική σάλα και στόλισαν για ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικό δέντρο στα κεντρικά γραφεία στην Οδό Εμάντ Ελ Ντιν.

Την παράστασή έκλεψε η μικρή Τζούντη, που με τα χαμόγελά και την τρυφερή της συμπεριφορά έδωσε ένα διαφορετικό τόνο στην ημέρα. Η Διευθύντρια κα Γιάννα Καρδάση, η Επόπτρια Γραφείων κα Βίλλυ Πολίτη Ζουέ αλλά και όλοι οι υπάλληλοι των γραφείων εύχονται σε όλους τους Πάροικους αλλά και στους απανταχού Αιγυπτιώτες Έλληνες καλές γιορτές με υγεία και χαρά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων