23/05/2020 23/05/2020 Σούπερ-μάρκετ θυμίζει αυτή την εποχή το οίκημα της Παλλακωνικής Αδελφότητας «Ο Λεωνίδας» που έχει γεμίσει από τρόφιμα και είδη για το σπίτι. Σύμφωνα με το neoskosmos.co, τα προσφέρουν δωρεάν ομογενείς και προορίζονται για άπορες ελληνικές οικογένειες της Μελβούρνης που έχουν υποστεί οικονομικό πλήγμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η πρωτοβουλία της Παλλακωνικής εντάσσεται μέσα στη...
23 Μαΐου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 13:16

Οι Λάκωνες της Μελβούρνης στηρίζουν άπορες οικογένειες

Διαδώστε:
Οι Λάκωνες της Μελβούρνης στηρίζουν άπορες οικογένειες

Σούπερ-μάρκετ θυμίζει αυτή την εποχή το οίκημα της Παλλακωνικής Αδελφότητας «Ο Λεωνίδας» που έχει γεμίσει από τρόφιμα και είδη για το σπίτι.

Σύμφωνα με το neoskosmos.co, τα προσφέρουν δωρεάν ομογενείς και προορίζονται για άπορες ελληνικές οικογένειες της Μελβούρνης που έχουν υποστεί οικονομικό πλήγμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρωτοβουλία της Παλλακωνικής εντάσσεται μέσα στη γενικότερα πρωτοβουλία που ξεκίνησε μετά από δημοσιεύματα του «Νέου Κόσμου» και στα οποία ανταποκρίθηκαν η Κεντρική Ένωση Ποντίων Μελβούρνης και Βικτώριας «Ποντιακή Εστία», η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας, η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας η Ποντιακή Κοινότητα, η οργάνωση «Εύξεινος Πόντος», η Κρητική Αδελφότητα και η Παγκρήτια Ένωση με κινητήρια δύναμη την δραστήρια πρόεδρο της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Ωκεανίας, Λίτσα Αθανασιάδη.

Στις επόμενες μέρες η Παλλακωνική θα έχει την ευθύνη να συγκεντρώσει και να διανέμει τα τρόφιμα στις ελληνικές οικογένειες που χρίζουν άμεσης ανάγκης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων