08/04/2019 08/04/2019 ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ – 05.04.2019 – part3 – Autumn Gardens Παρουσίαση: Δήμητρα Νικητάκη Eκδήλωση που διοργάνωσε ο γνωστός οίκος ευγηρίας Autumn Gardens με αφορμή τις εθνικές εορτές Ελλάδας και Κύπρου. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων που διαμένουν στο Autumn Gardens. Το χορευτικό συγκρότημα «Lyra Greek Dancers» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, ενώ...
08 Απριλίου, 2019 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 22:32

Ομογένεια – Εδώ Λονδίνο: Lyra Greek Dancers

Διαδώστε:
Ομογένεια – Εδώ Λονδίνο: Lyra Greek Dancers

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ – 05.04.2019 – part3 – Autumn Gardens

Παρουσίαση: Δήμητρα Νικητάκη

Eκδήλωση που διοργάνωσε ο γνωστός οίκος ευγηρίας Autumn Gardens με αφορμή τις εθνικές εορτές Ελλάδας και Κύπρου. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων που διαμένουν στο Autumn Gardens.

Το χορευτικό συγκρότημα «Lyra Greek Dancers» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, ενώ τα μέλη της χορευτικής ομάδας, άνδρες και γυναίκες ήταν ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. Ας παρακολουθήσουμε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μέσα στην μεγάλη αίθουσα του Autumn Gardens:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων