21/11/2023 23/11/2023 Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου μετέβη σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στην Αλβανία και συναντήθηκε με τον φυλακισμένο Δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στα φυλακές Δυρραχίου. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή ο Σταύρος Παπασταύρου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη. «Οι...
21 Νοεμβρίου, 2023 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 15:57

Παπασταύρου για Μπελέρη: «Συμπαραστεκόμαστε στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη»

Διαδώστε:
Παπασταύρου για Μπελέρη: «Συμπαραστεκόμαστε στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη»

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου μετέβη σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στην Αλβανία και συναντήθηκε με τον φυλακισμένο Δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στα φυλακές Δυρραχίου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή ο Σταύρος Παπασταύρου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη.

«Οι στιγμές είναι δύσκολες γι’ αυτό ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Δυστυχώς, στη Χειμάρρα, η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Είναι ο μόνος δήμος σε όλη την Ευρώπη όπου ο καταψηφισμένος δήμαρχος συνεχίζει να ασκεί εξουσία, ενώ ο εκλεγμένος δήμαρχος στερείται του δημοκρατικού δικαιώματός του να ορκιστεί. Συμπαραστεκόμαστε στον Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη που συνεχίζεται αύριο. Θέλουμε το τεκμήριο της αθωότητάς του να γίνει απόλυτα σεβαστό από την αλβανική δικαιοσύνη. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια δίκαιη λύση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου, του κράτους δικαίου και της αρχής καλής γειτονίας, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στη Χειμάρρα», ανέφερε στη δήλωσή του ο Σταύρος Παπασταύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων