10/07/2019 10/07/2019 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών στα χωριά της Δρόπολης, γεγονός το οποίο διατηρεί το αίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής. Οι δράστες επιλέγουν συνήθως σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμένουν μόνιμα στον ελλαδικό χώρο, στα οποία επιδίδονται σε πλιάτσικο, ενώ αρκετές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες επιδίδονται και σε εκτεταμένες...
10 Ιουλίου, 2019 - 21:55

Συνεχίζονται οι διαρρήξεις σε σπίτια Βορειοηπειρωτών

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι διαρρήξεις σε σπίτια Βορειοηπειρωτών

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών στα χωριά της Δρόπολης, γεγονός το οποίο διατηρεί το αίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Οι δράστες επιλέγουν συνήθως σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμένουν μόνιμα στον ελλαδικό χώρο, στα οποία επιδίδονται σε πλιάτσικο, ενώ αρκετές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες επιδίδονται και σε εκτεταμένες ζημιές. Τους τελευταίους δυο μήνες (Μάιος και Ιούνιος) πολλά σπίτια έχουν λεηλατηθεί από κακοποιούς, ενώ τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι έχουν διαρρηχθεί και λεηλατηθεί πέντε σπίτια, στα οποία δεν διαμένουν οι ιδιοκτήτες.

Παρά την ίδρυση και εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος στους Γεωργουτσάτες το 2014, η κατάσταση δεν έχει γίνει καλύτερη, αντιθέτως, το τελευταίο διάστημα χειροτερεύει, με την αστυνομία σε πολλές περιπτώσεις απούσα.

Πηγή: apenadi.blogspot.com

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων