24/01/2020 24/01/2020 Συνεχίζονται τα χτυπήματα ανθελληνισμού στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από Αλβανούς εθνικιστές. Αυτή την φορά σειρά έχει ο μειονοτικός Δήμος Φοινικαίων με τους γνωστούς υπόπτους να μουτζουρώνουν την Ελληνική γλώσσα στις δίγλωσσες πινακίδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις πινακίδες που χτυπήσαν ήταν και το χωριό Δρόβιανη, τόπος καταγωγής του πρώην Πρόεδρου της Ελληνικής...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 15:23

Συνεχίζονται τα χτυπήματα ανθελληνισμού στη Β. Ήπειρο

Διαδώστε:
Συνεχίζονται τα χτυπήματα ανθελληνισμού στη Β. Ήπειρο

Συνεχίζονται τα χτυπήματα ανθελληνισμού στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από Αλβανούς εθνικιστές. Αυτή την φορά σειρά έχει ο μειονοτικός Δήμος Φοινικαίων με τους γνωστούς υπόπτους να μουτζουρώνουν την Ελληνική γλώσσα στις δίγλωσσες πινακίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις πινακίδες που χτυπήσαν ήταν και το χωριό Δρόβιανη, τόπος καταγωγής του πρώην Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου. Όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια ενός προσφάτου ανθελληνικού ντοκυμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού Τop Channel, που, ως φαίνεται, όλα αυτά έχουν στόχο να δημιουργήσουν εντάσεις, προσπαθώντας να αμαυρώσουν τις σχέσεις των δυο λαών, οι οποίες μετά τον φονικό σεισμό στο Δυρράχιο είχαν αποκατασταθεί.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: himara.gr ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων