28/10/2023 29/10/2023 Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Όμηρος Χιμάρας, τίμησαν και φέτος την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο των σχολικών εγκαταστάσεων. Μετά το πέρας της καθιερωμένης παρέλασης, οι μαθητές με περίσσιο ζήλο και ενθουσιασμό τίμησαν την σημερινή ημέρα με ποιήματα, αφηγήσεις, χορωδία, θεατρικά και χορό και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. Πλήθος Χιμαραίων έδωσαν...
28 Οκτωβρίου, 2023 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2023 - 6:21

Τα Ελληνόπουλα της Χιμάρας παρέλασαν για την Επέτειο του «ΟΧΙ»

Διαδώστε:
Τα Ελληνόπουλα της Χιμάρας παρέλασαν για την Επέτειο του «ΟΧΙ»

Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Όμηρος Χιμάρας, τίμησαν και φέτος την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο των σχολικών εγκαταστάσεων. Μετά το πέρας της καθιερωμένης παρέλασης, οι μαθητές με περίσσιο ζήλο και ενθουσιασμό τίμησαν την σημερινή ημέρα με ποιήματα, αφηγήσεις, χορωδία, θεατρικά και χορό και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Πλήθος Χιμαραίων έδωσαν το παρών όπως κάθε χρόνο, για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τους νεαρούς μαθητές. Φέτος, τα παιδιά πλαισιώθηκαν από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, τα οποία ταξίδεψαν στη Χιμάρα κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γονέων, ειδικά για να παραστούν στις επετειακές εκδηλώσεις του σχολείου Όμηρος.

(Πηγή: himara.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων