05/04/2019 05/04/2019 Ο ομογενής γερουσιαστής του κόμματος «Ένα Έθνος» Πέτρος Γεωργίου, ο οποίος εκλέγεται στην Δυτική Αυστραλία σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της χώρας Scott Morrison του ζητά να τοποθετηθεί επί του θέματος της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα και να δεσμευτεί ότι αν επιστρέψει στην εξουσία της χώρας, η κυβέρνησή του θα αναλάβει...
05 Απριλίου, 2019 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2019 - 10:51

«Τι σκοπεύετε να κάνετε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα;»

Διαδώστε:
«Τι σκοπεύετε να κάνετε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα;»

Ο ομογενής γερουσιαστής του κόμματος «Ένα Έθνος» Πέτρος Γεωργίου, ο οποίος εκλέγεται στην Δυτική Αυστραλία σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της χώρας Scott Morrison του ζητά να τοποθετηθεί επί του θέματος της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα και να δεσμευτεί ότι αν επιστρέψει στην εξουσία της χώρας, η κυβέρνησή του θα αναλάβει δράση ώστε αυτή να γίνει εφικτή, γράφει το neoskosmos.gr

«Ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Bill Shorten μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος κατά την έναρξη του ελληνικού φεστιβάλ στη Lonsdale Street δεσμεύτηκε την επόμενη της εκλογής του μέρα θα επικοινωνήσει με την βρετανική κυβέρνηση ζητώντας την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα» αναφέρει ο Γεωργίου στην επιστολή του.

Στην συνέχεια περιγράφει στον πρωθυπουργό τον ενθουσιασμό του πλήθους όταν άκουσε την δέσμευση Shorten και ζητά από τον πρωθυπουργό να δεσμευτεί και αυτός και να μην επιτρέψει στην Αντιπολίτευση να πάρει τα εύσημα από την ελληνική παροικία πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Ο Γεωργίου τέλος επισημαίνει στην επιστολή του ότι οι ελληνικής καταγωγής ψηφοφόροι της Δ. Αυστραλίας τιμωρούν με τη ψήφο τους, τους πολιτικούς που τους ξεχνούν, δίνοντας στον Morrison να καταλάβει ότι πρέπει να φροντίσει ώστε να μην μπει στο κατάλογο των «τιμωρημένων αυτών πολιτικών και κομμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων