27/06/2020 27/06/2020 Με τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, Ανάρ Χουσεϊνοφ (Anar Huseynov) συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης. Ο Αζέρος πρέσβης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες εμβάθυνσης και ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε θέματα Διασποράς....
27 Ιουνίου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 15:08

Χρήσιμο εργαλείο για την Ομογένεια η ηλεκτρονική πλατφόρμα «staellinika»

Διαδώστε:
Χρήσιμο εργαλείο για την Ομογένεια η ηλεκτρονική πλατφόρμα «staellinika»

Με τον πρεσβευτή του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, Ανάρ Χουσεϊνοφ (Anar Huseynov) συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης.

Ο Αζέρος πρέσβης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες εμβάθυνσης και ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε θέματα Διασποράς.

Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής της Ελλάδας για τους Απόδημους και πώς αυτή αναπτύσσεται στις νέες συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας. Έκανε ιδιαίτερη μνεία, όπως επισημαίνεται, στη διδασκαλία των ελληνικών και ειδικότερα στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «staellinika», ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της ομογένειας για την εξ αποστάσεως εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων