04/11/2018 04/11/2018 Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 6:30 – 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Νέων Ζευγαριών στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής. Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε νέο ή νέα, στα ζευγάρια που προχωρούν σταθερά προς το μυστήριο του...
04 Νοεμβρίου, 2018 - 18:58

Έναρξη συναντήσεων Νέων Ζευγαριών

Διαδώστε:
Έναρξη συναντήσεων Νέων Ζευγαριών

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 6:30 – 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Νέων Ζευγαριών στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής.
Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε νέο ή νέα, στα ζευγάρια που προχωρούν σταθερά προς το μυστήριο του Γάμου, στους συζύγους, με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων