03/01/2019 03/01/2019 Τα Εκπαιδευτήρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, επί πολλά έτη στα ίχνη της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη Εορτή (Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου) αφιερωμένη στο τότε και στο τώρα, υπό τον τίτλο «Ἦταν φῶτα, χίλια φῶτα, μά δέν ἤτανε τό Φῶς…». Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε: Προβολή βίντεο: « Ένα αγόρι τα Χριστούγεννα». Θεατρικά δρώμενα: «Χριστούγεννα στην μεγαλούπολη σήμερα»,...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 21:55

“Ήταν φώτα, χίλια φώτα, μα δεν ήτανε Φως” (βίντεο)

Διαδώστε:
“Ήταν φώτα, χίλια φώτα, μα δεν ήτανε Φως” (βίντεο)

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, επί πολλά έτη στα ίχνη της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη Εορτή (Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου) αφιερωμένη στο τότε και στο τώρα, υπό τον τίτλο «Ἦταν φῶτα, χίλια φῶτα, μά δέν ἤτανε τό Φῶς…».

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε:

Προβολή βίντεο: « Ένα αγόρι τα Χριστούγεννα».
Θεατρικά δρώμενα: «Χριστούγεννα στην μεγαλούπολη σήμερα», «Χριστούγεννα στην Τραπεζούντα του Πόντου» και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, τα οποία παρουσίασε η χορωδία Γυμνασίου – Λυκείου Ηρακλείου.

Οι όμιλοι κατασκευών και χειροτεχνίας διοργάνωσαν υπέροχο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο τέλος της γιορτής και κέρασμα…!!!

Δείτε παρακάτω το βίντεο «Ένα αγόρι τα Χριστούγεννα» και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη γιορτή:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων