04/12/2018 04/12/2018 Τα Εκπαιδευτήρια “Ελληνική Παιδεία”, επί πολλά έτη στα ίχνη της ελληνορθόδοξης παράδοσης, προσκαλούν όλους τους ενδιαφερομένους γονείς, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00, σε ομιλία που θα γίνει στο Λύκειο Μελισσίων στα πλαίσια της Σχολής Γονέων. Προσκεκλημένος ομιλητής μας θα είναι ο κ. Γεώργιος Κορμάς, ιατρός και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:26

«Ασφαλές διαδίκτυο και οικογένεια: Ο ρόλος των γονέων»

Διαδώστε:
«Ασφαλές διαδίκτυο και οικογένεια: Ο ρόλος των γονέων»

Τα Εκπαιδευτήρια “Ελληνική Παιδεία”, επί πολλά έτη στα ίχνη της ελληνορθόδοξης παράδοσης, προσκαλούν όλους τους ενδιαφερομένους γονείς, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00, σε ομιλία που θα γίνει στο Λύκειο Μελισσίων στα πλαίσια της Σχολής Γονέων. Προσκεκλημένος ομιλητής μας θα είναι ο κ. Γεώργιος Κορμάς, ιατρός και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με θέμα: «Ασφαλές διαδίκτυο και οικογένεια: Ο ρόλος των γονέων».

Θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους καθηγητές και τη διεύθυνση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων