01/01/2019 01/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το εσπέρας χοροστάτησε στον εσπερινό της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας και κήρυξε το θείο λόγο.   Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος έκοψε τη βασιλόπιτα για την Ενορία και επέδωσε επαίνους και αναμνηστικά στους επιτυχόντες...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2019 - 15:19

Βραβεύσεις φοιτητών από τον Μητρ.Βεροίας

Διαδώστε:
Βραβεύσεις φοιτητών από τον Μητρ.Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το εσπέρας χοροστάτησε στον εσπερινό της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας και κήρυξε το θείο λόγο.

 

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος έκοψε τη βασιλόπιτα για την Ενορία και επέδωσε επαίνους και αναμνηστικά στους επιτυχόντες στις γενικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

 

Κατά την διάρκεια του εσπερινού τέθηκε σε προσκύνηση δεξιά χείρα του Μεγάλου Βασιλείου που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων