04/01/2019 04/01/2019 Οι δραστηριότητες της Νεότητας της ενορίας Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων περιλαμβάνουν τα Τμήματα Κατήχησης, τη Φοιτητική συνάντηση, τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου, τις εκδηλώσεις και τις εκδρομές που πραγματοποιεί ο τομέας της Νεότητας, καθώς και τη συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής. Α. Τμήματα Κατήχησης Κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία, αφού προσφερθεί...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 17:18

Δράσεις Νεότητος Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισσίων

Διαδώστε:
Δράσεις Νεότητος Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισσίων

Οι δραστηριότητες της Νεότητας της ενορίας Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων περιλαμβάνουν τα Τμήματα Κατήχησης, τη Φοιτητική συνάντηση, τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου, τις εκδηλώσεις και τις εκδρομές που πραγματοποιεί ο τομέας της Νεότητας, καθώς και τη συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής.

Α. Τμήματα Κατήχησης

Κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία, αφού προσφερθεί πρωινό στα παιδιά, πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των Τμημάτων Κατήχησης της ενορίας. Οι συναντήσεις αυτές διαρκούν από τις 10.45 π.μ.-12.00 μ.μ.

Τα Τμήματα είναι:

Προσχολικής ηλικίας (Προνηπίου – Νηπίου)
Α΄- Β΄ Δημοτικού
Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού
Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού (κορίτσια)
Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού (αγόρια)
Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου (κορίτσια)
Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου (αγόρια)
Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου

Β. Φοιτητική Συνάντηση

Κάθε Κυριακή στις 12.30 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων