17/12/2018 17/12/2018 Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Σίφνου πραγματοποίησαν επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καμαρών, που περιελάμβανε στολισμό και φωτισμό Χριστουγεννιάτικου δένδρου, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα και δοχή προς όλους, υπό το συντονισμό του Υπευθύνου των Κατηχητικών Σχολείων Σίφνου, Αρχιμ. Αγαθάγγελου Γιανναράκη, και σε συνεργασία με τους Κατηχητές και τους γονείς τους, τα...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:53

Εκδήλωση από τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου

Διαδώστε:
Εκδήλωση από τα Κατηχητικά Σχολεία Σίφνου

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Σίφνου πραγματοποίησαν επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καμαρών, που περιελάμβανε στολισμό και φωτισμό Χριστουγεννιάτικου δένδρου, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα και δοχή προς όλους, υπό το συντονισμό του Υπευθύνου των Κατηχητικών Σχολείων Σίφνου, Αρχιμ. Αγαθάγγελου Γιανναράκη, και σε συνεργασία με τους Κατηχητές και τους γονείς τους, τα μέλη του Οικολογικού Συλλόγου Καμαρών και τον Έπάρχο Σίφνου κ. Νικ. Βενάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων