25/01/2019 25/01/2019 Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των μελών των Κατηχητικών Σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στον χώρο εστιάσεως «Τα καναράκια» (Κύπρου 91-93). Στη διάρκεια της εκδήλωσης, Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος  θα ευλογήσει την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 11:27

Εκδήλωση για τα μέλη των Κατηχητικών Σχολείων της Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τα μέλη των Κατηχητικών Σχολείων της Ι.Μ. Δημητριάδος

Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των μελών των Κατηχητικών Σχολείων Γυμνασίου και Λυκείου των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στον χώρο εστιάσεως «Τα καναράκια» (Κύπρου 91-93). Στη διάρκεια της εκδήλωσης, Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος  θα ευλογήσει την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και θα ακολουθήσει δείπνο και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων