07/12/2018 07/12/2018 Oι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και στα στούντιος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και να ενημερωθούν από τον Γραμματέα του ιδιαιτέρου γραφείου του Διευθυντού κ. Α. Μακαντούνη και τους δημοσιογράφους για την ιστορία του Σταθμού και τη δημιουργία ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων εκπομπών θεολογικού περιεχομένου. Στο πλαίσιο των...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 17:01

Επίσκεψη Φοιτητών στον Ραδιοφωνικό Σταθμ. της Εκκλ.της Ελλάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη Φοιτητών στον Ραδιοφωνικό Σταθμ. της Εκκλ.της Ελλάδος

Oι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και στα στούντιος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και να ενημερωθούν από τον Γραμματέα του ιδιαιτέρου γραφείου του Διευθυντού κ. Α. Μακαντούνη και τους δημοσιογράφους για την ιστορία του Σταθμού και τη δημιουργία ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων εκπομπών θεολογικού περιεχομένου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Η Εκκλησία κατά την Οθωμανική Κυριαρχία: Ιδεολογικά ρεύματα και συμμετοχή στα κινήματα του Γένους», (Γ΄εξ.) και «Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ιστορία και Θεολογία» (Υ/Ε), (Γ΄εξ.) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ακόμη,  οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των περιοδικών Θεολογία, Εφημέριος και Εκκλησία που συστεγάζονται με το Σταθμό και οι φοιτητές/φοιτήτριες ενημερώθηκαν για την εκδοτική διαδικασία των επιστημονικών εντύπων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων