10/12/2018 10/12/2018 Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως Επιμορφωτική Ημερίδα για τα στελέχη του Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, με Εισηγητή στην πρωινή Συνεδρίαση τον Πανοσιολ. Ἀρχιμ. Σευμεών Βενετσάνο, Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:20

Ημερίδα στελεχών Κατηχητικού έργου στη Σύρο

Διαδώστε:
Ημερίδα στελεχών Κατηχητικού έργου στη Σύρο

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως Επιμορφωτική Ημερίδα για τα στελέχη του Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, με Εισηγητή στην πρωινή Συνεδρίαση τον Πανοσιολ. Ἀρχιμ. Σευμεών Βενετσάνο, Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Tο χθες και το σήμερα τού Κατηχητικού έργου – Αναζητώντας σύγχρονους τρόπους επανασύνδεσης των νέων με την Εκκλησιαστική Κοινότητα».

Στην απογευματινή Συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Γενικός Διευθυντής Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, ο Πρωτοπρ. Αντώνιος Καλλιγέρης, Εκπαιδευτικός- Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας, ανέπτυξε το θέμα:«Διαφυλική Αγωγή-Προετοιμασία των νέων για το ιερό Μυστήριο του Γάμου».

Την Ημερίδα παρηκολούθησαν Κληρικοί και Λαϊκοί στελέχη και συνεργάτες των Κατηχητικών Σχολείων της Σύρου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις.

Προ του πέρατος της Ημερίδας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ εξέφρασε τις ευχαριστίες τα συγχαρητήριἀ προς τους εκλεκτούς Εισηγητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων