22/01/2019 22/01/2019 Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του «Μεγάλου Βασιλείου», στην οδό Μαυρομιχάλη 32. Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. και η Θεία Λειτουργία περίπου στις 8:15 π.μ. Μετά την απόλυση θα ακολουθήσει πρωινό στα εντευκτήρια. Για τους...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 19:11

Κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της ΧΦΔ Αθηνών

Διαδώστε:
Κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της ΧΦΔ Αθηνών

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του «Μεγάλου Βασιλείου», στην οδό Μαυρομιχάλη 32.

Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. και η Θεία Λειτουργία περίπου στις 8:15 π.μ.

Μετά την απόλυση θα ακολουθήσει πρωινό στα εντευκτήρια.

Για τους φοιτητές, θα λειτουργήσει (μόνο) το πρωί, κύκλος αγιογραφικής μελέτης.

Πρόσβαση: Το Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων