31/10/2018 02/11/2018 Ξεκινούν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 6.15μ.μ., στην αίθουσα ομιλιών του Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» (Πολυχρονιάδου 8, στο Αίγιο), οι εσπερινές ομιλίες για την φετινή περίοδο, στις οποίες προσκαλούνται διακεκριμένοι ομιλητές, όπως ανακοινώνει η Ιερά μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας . Την Κυριακή, ημέρα ενάρξεως των ομιλιών, θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός και στη συνέχεια θα μιλήσει...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 14:59

Ξεκινούν οι Κυριακάτικες Εσπερινές Ομιλίες στους “Νέους Ορίζοντες

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι Κυριακάτικες Εσπερινές Ομιλίες στους “Νέους Ορίζοντες

Ξεκινούν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 6.15μ.μ., στην αίθουσα ομιλιών του Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» (Πολυχρονιάδου 8, στο Αίγιο), οι εσπερινές ομιλίες για την φετινή περίοδο, στις οποίες προσκαλούνται διακεκριμένοι ομιλητές, όπως ανακοινώνει η Ιερά μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας .

Την Κυριακή, ημέρα ενάρξεως των ομιλιών, θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός και στη συνέχεια θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, με επίκαιρο θέμα.
Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως παρακολουθούν τις ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές ομιλίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων