21/01/2019 21/01/2019 Μαθητές της Β’ Λυκείου υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι Εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, που συνοδεύονταν από τους καθηγητές τους μετά την Κυριακάτικη Λειτουργία. Ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πετρος Μαραγκός, Πρωθιερεύς του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, τους μίλησε για τον πολυαιώνιο Ναό και για την χρήση του νερού στις ακολουθίες...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 15:45

Μαθητές Λυκείου στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου

Διαδώστε:
Μαθητές Λυκείου στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου

Μαθητές της Β’ Λυκείου υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι Εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, που συνοδεύονταν από τους καθηγητές τους μετά την Κυριακάτικη Λειτουργία.

Ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πετρος Μαραγκός, Πρωθιερεύς του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, τους μίλησε για τον πολυαιώνιο Ναό και για την χρήση του νερού στις ακολουθίες της Εκκλησίας.

Τους μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τους προσκάλεσε να συμμετέχουν στις συναντήσεις του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας καθώς και στην εκδρομή που θα γίνει φέτος στην Disneyland της Γαλλίας με την λήξη των μαθημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων